ETUSIVUYLEISTÄWEBCAMTIEDOTTEETJÄSENEKSIYHTEYSTIEDOTJÄSENSIVUTGALLERIA
 
 

Ajankohtaista

Veneiden yhteisnosto ja talvisäilytys

Yhteisnoston ajankohta on sama kuin viimevuonna. Eli yhteisnosto pidetään tänä vuonna 24.10 alkaen kello 8:00. Siten, että paikalla on iso nosturi isojen veneiden nostoa varten. Paikalla on myös kaksi pienempää nosturia pienempien veneiden ja purjeveneiden mastojen nostoa varten. Nostojen hinnat ovat seuraavat.

Mastojen nostot 35€.
Veneet joiden paino on alle 10 000 80€.
Veneet joiden paino on yli 10 000kg 100€.

Jäsenten, jotka haluavat talvisäilytyspaikan on täytettävä ennakkoon säilytysilmoitus kaavake ja jätettävä se A-laiturilla olevan kerhohuoneen postilaatikkoon tai toimitettava muuten telakkamestarille. Tai täytettävä vastaava sähköinen kaavake joka löytyy [talvisäilytys] sivulta ja pääset sinne tästä.

Kaavakkeen voi myös tulostaa talvisäilytys sivulta ja valmiiksi tulostettuja kaavakkeita löytyy myös kerhohuoneesta.

Jos haluat osallistua myös yhteisnostoon niin laita tietosi myös kerhohuoneen ilmoitustaululla olevaan yhteisnostolistaan.

Veneiden talvisäilytys alue

Kerhon talvisäilytysalueena toimii talvella 2015 kuvassa sinisellä merkitty satama alue. Alue alkaa aidatun alueen aidan vierestä ja jatkuu siitä koko tasoitetun kentän toiseen päähän. Trailerit ja venepukit on myös siirrettävä aiemmin käytössä olleilta alueilta mahdollisimman pikaisesti. Alueet joka meillä aiemmin oli käytössä (aidattu alue) ja trailereiden säilytys alue ei ole enää meidän käytössämme ja sinne ei veneitä saa nostaa.

Veneiden talvisäilytys ohjeet

Veneen laituripaikkanumero on oltava nähtävillä koko talven ajan, tai se on laitettava erikseen näkyvälle paikalle.
Mikäli venettä ei voida tunnistaa, poistetaan se omistajan kustannuksella kaupungin toimesta kaupungin varikolle, mistä omistaja voi noutaa sen korvaamalla siirtokustannukset.

Talvisäilytysmaksu on 5 €/m2 veneen mittojen mukaan laskettuna. Kuitenkin vähintään 50 €.

Jos vene on trailerilla, niin laskutetaan trailerin mittojen mukaan.

Veneiden väli saa olla pienillä veneillä maksimissaan 0,5 m ja suurilla 1 metri. Jos veneiden väli on suurempi niin kerho laskuttaa koko käytetystä tilasta.

Odota, että kerhon laskuttaja lähettää laskun. Maksaessasi käytä laskussa olevaa viitenumeroa niin maksu on helpompi kohdistaa. Jos laskua ei jostain syystä tule niin olethan yhteydessä kerhon rahastonhoitajaan.

Lisätietoja yhteisnostosta ja talvisäilytyksestä telakkamestariltamme Aleksi Nuottaselta puhelimitse numerosta 044 012 5846 tai sähköpostitse osoitteesta .

Terveisin: LLVK Ry hallitus
17.09.2015

<< Takaisin tiedotteisiin 
Copyright © ErgoRise, Leppäluodon venekerho Ry