ETUSIVUYLEISTÄWEBCAMTIEDOTTEETJÄSENEKSIYHTEYSTIEDOTJÄSENSIVUTGALLERIA
 
 

Ajankohtaista

Kommodorin terveiset

Nyt kun jo melkein kaikilla on veneet nostettu ja merikarhut painuvat talviunilleen on aikaa ajatella vähän tulevan, ensikevään ja kesän toimintoja.

Seuramme on kasvanut viimevuonna melkein räjähdysmäisesti, yli kaksikertaiseksi, ja se onkin tuonut haasteita toiminnan järjestelyille. 50 metriä uutta laituria on jo saatu paikoilleen ja ensikeväänä saadaan loput aisat asennettua ja paikat jaettua. Näin meille vuokrattu vesialue on kokonaisuudessaan täytetty eikä enää uusia laiturihankintoja tarvita. Velä tämänsyksyn aikana asennetaan uudelle laituriosuudelle sähkö/vesipisteet. Tilatut aisat laitetaan paikoilleen ensikeväänä ennen vesillelaskua. Näin suurimmat investoinnit ja asennustyöt alkavat olla tehty ja näistä saamme kiittää kaikkia talkoohenkisiä auttajia.

Tulevakausi tuo mukanaan taas uudet henkilövalinnat ja kaikki paikat täytetään uudelleen. Seuran johtokunta tarvitsee myös uudistusta ja toiminnan kannalta olisi hyvä että vaihtuvuutta olisi. Satamakapteenin ja telakkamestarin roolit ovat toiminnan sujuvuuden kannalta erityisen tärkeitä ja niihin valitut henkilöt asettuvat haasteellisen tehtävän eteen.
Omalta kohdaltani joudun jättämään paikkani auki, koska matkasuunnitelmieni takia en ole enää paikalla asioita hoitamassa. Uskon että näinkin suuresta seurasta aktiivihenkilöitä löytyy ja tehtävien ottajat myös sitoutuvat ne hoitamaan.

Vuosaaren satama Oy on herättänyt viimeaikoina paljon keskustelua, koska sen alkuperää eivät uudet kerholaiset tiedä. Se miksi tämä yhtiö on perustettu, liittyy laituri hankintaan jolloin saatiin seuralle liikevaihtoverossa huomattavaa rahallista etua. Nyt muutamat henkilöt ovat vaatineet selvitystä Oy.n kirjanpidosta ja siitä selvityksen myös kaikki ovat oikeutettuja saamaan sillä seurahan on kyseisen Oy.n omistaja. Jotta ns. laiturijuoruille saadaan loppu, on johtokunta antanut asian hoitoon täysin ulkopuoleiselle tilintarkastajalle, eli tehdään erillistilintarkastus. Tämä luonnollisesti maksaa jonkin verran mutta tässä tilanteessa ei muutakaan ratkaisua nähdäkseni ole jotta saadaan vastaus jo pidemmän aikaa kysymyksiä herättäneeseen asiaan.

Jokaisella varmaan on työkiireensä, perheasiat ja muut päivittäiset murheet, mutta kun harrastetaan jotain olisi sen oltava arjesta irtiottoa ja hauskaa. Toivoisin että seuramme toiminta myös jatkossa tarjoaisi jäsenilleen siltaa viihtyisään vapaa-aikaan ja hyvän sataman josta voi lähteä hyvillä mielin ja myöskin sinne palata.

Hyvää Joulunaikaa kaikille seuramme jäsenille,
P.Holopainen

15.12.2011

<< Takaisin tiedotteisiin 
Copyright © ErgoRise, Leppäluodon venekerho Ry