ETUSIVUYLEISTÄWEBCAMTIEDOTTEETJÄSENEKSIYHTEYSTIEDOTJÄSENSIVUTGALLERIA
 
 

Ajankohtaista

Lasten ja nuorten purjehduskurssit

Tule mukaan Vesiturvallisuutta leikin varjolla - jollapäivään la 16.3. Meriturvan koulutusaltaalle Lohjalle!
Tapahtumassa pääset tutustumaan jolliin, junioreihin, ohjaajiin, kokeilemaan jollan kaatamista sekä oikaisua ja purjehdus-simulaattoreita. Tapahtuman hinta on 5 euroa /lapsi. Mukaan uikkarit, pyyhe ja iloinen mieli!

PURJEHDUSKURSSIT 7-15 VUOTIAILLE
Purjehduskurssilla opitaan jollapurjehduksen ja vesillä liikkumisen perustaidot sekä samalla saadaan hienoja kokemuksia luonnonläheisestä ja monipuolisesta lajista. Veneen käsittelyyn ja turvallisuuteen liittyvät asiat opetellaan sekä teoriassa rannalla että käytännössä vesillä. Opetusveneinä alkeiskursseilla käytetään pääasiassa optimistijollia. Alkeiskursseille on vaatimuksena ainoastaan uimataito ja reipas mieli!

Kaikki ESST:n alkeiskurssit sisältävät erillisenä ajankohtana olevan harjoituskerran uimahallissa tai Meriturvan koulutusaltaalla. Harjoitus sisältää mm. optimistijollan kaatamista ja oikaisua. Näitä taitoja on mukavampi aluksi harjoitella lämpimässä vedessä.

Ilmoittautuminen kursseille
Kevään ja kesän purjehduskurssien ajankohdat sekä ilmoittautumislomakkeen löydät verkkosivuiltamme www.eastsidesailingteam.fi. Ensimmäiset alkeiskurssit alkavat toukokuussa. Varaa paikkasi ajoissa!

Kursseille osallistujat liittyvät valitsemansa seuran jäseneksi, elleivät kuulu jo johonkin SPV:n alaiseen seuraan. Jäsenyyteen sisältyy purjehtijan tapaturmavakuutus.

Lisätietoja tapahtumista, kurssien aikatauluista, ilmoittautumisesta ESST- seuroista löydät www.eastsidesailingteam.fi ja vakuutuksesta tietoa löytyy SPV:n sivuilta www.spv.fi jäsenedut.

TULE PURJEHTIMAAN!

Lataa mainos suomeksi
Lataa mainos ruotsiksi
14.02.2013

<< Takaisin tiedotteisiin 
Copyright © ErgoRise, Leppäluodon venekerho Ry