ETUSIVUYLEISTÄWEBCAMTIEDOTTEETJÄSENEKSIYHTEYSTIEDOTJÄSENSIVUTGALLERIA
 
 

Ajankohtaista

SPV tiedote

Uusi jäsenetu astui voimaan

Suomen Purjehdus ja Veneily sekä Suomen Meripelastusseura solmivat yhteistyösopimuksen maaliskuussa, jossa yhtenä kohtana oli yhteisten jäsenetujen kehittäminen. Nyt SPV:n jäsenseurojen jäsenet saavat 1.5.2013 alkaen konkreettisen etuisuuden, Trossi-jäsenpalvelun hintaan 60 euroa (norm. 70e). Aikataulusyistä vanhat SPV:n Trossijäsenet saavat alennuksen ensi vuonna.

Trossi on valistuneen veneilijän valinta. Vesillä toimintakyvyttömäksi joutuneen veneen pelastaminen on maksullista, jos ihmishenkiä ei ole vaarassa. Ihmiset pelastetaan turvaan aina korvauksetta, mutta veneen siirrosta joudutaan perimään omakustannushinta. Trossi- jäsenpalvelulla varmistat myös veneellesi maksuttoman avun. Jos matka yllättäen keskeytyy vesillä, Trossi-jäsenpalvella saat
- hinauksen lähimpään satamaan, mihin on saatavissa korjauspalveluja
- apua korjaajan ja veneen väliaikaisen säilytyspaikan hankkimisessa
- vastaavan palvelun Ahvenanmaalla, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa (tietyillä alueilla)

Me uskomme hyvään yhteistyöhön. Nyt on hyvä mahdollisuus tehdä yhteistyötä paikallisten veneily- ja pursiseurojen sekä meri- ja järvipelastusyhdistysten kanssa ja lisätä tietoisuutta veneilyturvallisuudesta. Yhteistyö tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia kuten esimerkiksi yhteisiä veneilyturvallisuustapahtumia, koulutuksia ja toimintaa.

SPV ja Meripelastusseura järjestävät myös yhteistyössä kaikille avoimen ja maksuttoman veneilyturvallisuusillan Helsingin Lauttasaaressa HSK:n klubitalolla torstaina 16.5.2013 klo 18-20. Tällöin voit haastaa meidät turvallisuuskysymyksillä ja kerrata tärkeimpiä turvallisuusasioita, keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä kahvikupposen äärellä vapaamuotoisesti.

Wear It Finland tempaistaan myös yhteistyöllä veneilyturvallisuuden edistämiseksi lauantaina 18.5.2013. Tehdään yhdessä pelastusliivien käytön maailmanennätys Suomeen. Haastamme sinut ja seurasi mukaan maailmanlaajuiseen Wear It kampanjaan. Tempauksen avulla korostetaan turvallista vesillä liikkumista ja panostuksenne tähän on tärkeää. Ohjeet ja lisätiedot löydät www.purjehdusjaveneily.fi

Veneilyturvallisuuspäivää vietetään lauantaina 8.6.2013 Bågaskärissä. SPV ja Meripelastusseura järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen ja maksuttoman tapahtuman turvallisesta vesillä liikkumisesta Bågaskärin toimintakeskuksessa, jonne voit tulla joko omalla veneellä tai yhteiskuljetuksilla, joiden aikataulu julkaistaan lähempänä. Päivä tarjoaa mm. meripelastusnäytöksiä, alkusammutusharjoituksia ja muita turvallisuuteen liittyviä toiminnallisia harjoituksia. Lisätietoa tapahtumasta päivitetään pian SPV:n verkkosivuille.

http://www.purjehdusjaveneily.fi


Lisätietoja: seuratoiminnan koordinaattori Sari Häkkinen p. 040 – 586 6614 tai sähköpostitse sari.hakkinen@spv.fi

Terveisin: Johtokunta
07.05.2013

<< Takaisin tiedotteisiin 
Copyright © ErgoRise, Leppäluodon venekerho Ry