ETUSIVUYLEISTÄWEBCAMTIEDOTTEETJÄSENEKSIYHTEYSTIEDOTJÄSENSIVUTGALLERIA
 
 

Ajankohtaista

Veneiden talvisäilytys ja yhteisnosto

Yhteisnosto pidetään tänä vuonna 24-25.10.2014 siten, että perjantaina 24.10 on alkaen kello 16:00 paikalla pieni nosturi jolla voidaan laskea purjeveneiden mastoja. Lauantaina 25.10 alkaen kello 8:00 on paikalla iso nosturi isojen veneiden nostoa varten. Paikalla on myös kaksi pienempää nosturia pienempien veneiden nostoa varten.

Jäsenten, jotka haluavat talvisäilytyspaikan on täytettävä ennakkoon säilytysilmoitus kaavake ja jätettävä se A-laiturilla olevan kerhohuoneen postilaatikkoon tai toimitettava muuten telakkamestarille. Tai täytettävä vastaava sähköinen kaavake joka löytyy talvisäilytys sivulta. Kaavakkeen voi myös tulostaa talvisäilytys sivulta ja Kaavakkeita löytyy myös kerhohuoneesta.

Jos haluat osallistua myös yhteisnostoon niin laita tietosi myös kerhohuoneen ilmoitustaululla olevaan yhteisnostolistaan.

Veneiden talvisäilytys ohjeet

Veneen laituripaikkanumero on oltava nähtävillä koko talven ajan, tai se on laitettava erikseen näkyvälle paikalle.
Mikäli venettä ei voida tunnistaa, poistetaan se omistajan kustannuksella kaupungin toimesta kaupungin varikolle, mistä omistaja voi noutaa sen korvaamalla siirtokustannukset.

Talvisäilytysmaksu on 5 €/m2 veneen mittojen mukaan laskettuna. Kuitenkin vähintään 50 €.

Jos vene on trailerilla, niin laskutetaan trailerin mittojen mukaan.

Veneiden väli saa olla pienillä veneillä maksimissaan 0,5 m ja suurilla 1 metri. Jos veneiden väli on suurempi niin kerho laskuttaa koko käytetystä tilasta.

Kerhon talvisäilytysalueena toimii talvella 2014 kuvassa sinisellä merkityt samat alueet kuin ennenkin kuitenkin sillä erotuksella, että alla olevassa kuvassa punaisella merkitylle ns. uudelle täyttömaalle ei veneitä saa nostaa syksyn ja talvena aikana Helsingin kaupungin tekemien sataman rakennustöiden takia.

Talvisäilytys 2014

Lisätietoja talvisäilytysasioista: Telakkamestari Aleksi Nuottaselta 044-0125846
09.10.2014

<< Takaisin tiedotteisiin 
Copyright © ErgoRise, Leppäluodon venekerho Ry