ETUSIVUYLEISTÄWEBCAMTIEDOTTEETJÄSENEKSIYHTEYSTIEDOTJÄSENSIVUTGALLERIA
 
 

Ajankohtaista

Vuosi: 2023 - 2022 - 2021 - 2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009

Veneiden yhteisnosto ja talvisäilytys

Yhteisnoston ajankohta on sama kuin viimevuonna. Eli yhteisnosto pidetään tänä vuonna 24.10 alkaen kello 8:00. Siten, että paikalla on iso nosturi isojen veneiden nostoa varten. Paikalla on myös kaksi pienempää nosturia pienempien veneiden ja purjeveneiden mastojen nostoa varten. Nostojen hinnat ovat seuraavat.

Mastojen nostot 35€.
Veneet joiden paino on alle 10 000 80€.
Veneet joiden paino on yli 10 000kg 100€.

Jäsenten, jotka haluavat talvisäilytyspaikan on täytettävä ennakkoon säilytysilmoitus kaavake ja jätettävä se A-laiturilla olevan kerhohuoneen postilaatikkoon tai toimitettava muuten telakkamestarille. Tai täytettävä vastaava sähköinen kaavake joka löytyy [talvisäilytys] sivulta ja pääset sinne tästä.

Kaavakkeen voi myös tulostaa talvisäilytys sivulta ja valmiiksi tulostettuja kaavakkeita löytyy myös kerhohuoneesta.

Jos haluat osallistua myös yhteisnostoon niin laita tietosi myös kerhohuoneen ilmoitustaululla olevaan yhteisnostolistaan.

Veneiden talvisäilytys alue

Kerhon talvisäilytysalueena toimii talvella 2015 kuvassa sinisellä merkitty satama alue. Alue alkaa aidatun alueen aidan vierestä ja jatkuu siitä koko tasoitetun kentän toiseen päähän. Trailerit ja venepukit on myös siirrettävä aiemmin käytössä olleilta alueilta mahdollisimman pikaisesti. Alueet joka meillä aiemmin oli käytössä (aidattu alue) ja trailereiden säilytys alue ei ole enää meidän käytössämme ja sinne ei veneitä saa nostaa.

Veneiden talvisäilytys ohjeet

Veneen laituripaikkanumero on oltava nähtävillä koko talven ajan, tai se on laitettava erikseen näkyvälle paikalle.
Mikäli venettä ei voida tunnistaa, poistetaan se omistajan kustannuksella kaupungin toimesta kaupungin varikolle, mistä omistaja voi noutaa sen korvaamalla siirtokustannukset.

Talvisäilytysmaksu on 5 €/m2 veneen mittojen mukaan laskettuna. Kuitenkin vähintään 50 €.

Jos vene on trailerilla, niin laskutetaan trailerin mittojen mukaan.

Veneiden väli saa olla pienillä veneillä maksimissaan 0,5 m ja suurilla 1 metri. Jos veneiden väli on suurempi niin kerho laskuttaa koko käytetystä tilasta.

Odota, että kerhon laskuttaja lähettää laskun. Maksaessasi käytä laskussa olevaa viitenumeroa niin maksu on helpompi kohdistaa. Jos laskua ei jostain syystä tule niin olethan yhteydessä kerhon rahastonhoitajaan.

Lisätietoja yhteisnostosta ja talvisäilytyksestä telakkamestariltamme Aleksi Nuottaselta puhelimitse numerosta 044 012 5846 tai sähköpostitse osoitteesta .

Terveisin: LLVK Ry hallitus
17.09.2015Uusi kerhomökki

Kuten monet ovat varmaan jo huomanneet niin uusi kerhokoppi on nyt ilmestynyt laiturille.

Tiistaina 18.08.2015 pidettiin kerhomökin maalaustalkoot. Huolimatta vähäisestä talkooporukasta saatiin kerhomökki maalattua ulkopuolelta kahteen kertaan.

Pohjamaalaus on koppiin suoritettu ulkoseiniin, sisäseiniin ja lattiat ovat käsitelty jo talkoovoimin aiemmin. lattiat pitää vielä kuitenkin käsitellä vielä kertaalleen.

Kerhomökin etu ja takapuolen lipat tullaan laudoittamaan alapuolelta lähiaikoina. Samalla niihin asennetaan led valot.

Laitureilla kulkemisen helpottamiseksi hämärällä tullaan asentamaan kerhomökin ulkopuolelle hämärään aikaan palavat valot.

Kerhokopin isomman tilan lukko tullaan sarjoittamaan samaan sarjaan kuin laituriporttien avaimet lähipäivinä.

Mökin toimitukseen ei kuulunut eristyksiä, mutta ne asennettiin kasauksen yhteydessä lattian alle ja kattoon. Samalla sisäkatto myös paneloitiin talkoo voimin.

Kerhomökin sähkö ja LVI työt saadaan todennäköisesti valmiiksi viikolla 34.

Kerhomökin muuta loppuunsaattamista edistetään mahdollisimman paljon ja mahdollisuuksien mukaan talkoovoimin. Ammattimiehiä tarvitaan.

Lisätietoja kerhomökistä satamakapteenilta numerosta 0400 580 504 tai sähköpostitse satamakapteeni@leppaluodonvenekerho.fi

Lisätietoja uudesta kerhomökistä näet tästä.

Kuvia uudesta kerhomökistä löytyy [Galleria] sivulta ja pääset sinne tästä.

Terveisin: LLVK Ry hallitus
14.08.2015

Veneiden katsastus kaudella 2015

Kerholla on viisi omaa katsastusmiestä. Katsastusmiehistä Sami Huuskonen ja Magnus Forsberg ovat hankkineet pätevyytensä vuonna 2015.

Katsastus on kerhon jäsenille ilmaista. Kerhon hallitus suosittelee veneiden katsastuttamista. Katsastetut veneet saavat ilmaisen LLVK veneenomistajan viirin.

Veneiden runkokatsastuksia suoritetaan kerhon veneiden yhteis
Nosto ja lasku päivien yhteydessä kerhon talvisäilytys alueella. Muista ajoista ja veneen runkokatsastus paikasta on sovittava katsastusmiesten kanssa erikseen. Jos katsastus suoritetaan muualla kuin kerhon talvisäilytysalueella niin katsastusmies voi veleoittaa siitä sopivaksi katsomansa kulukorvauksen.

Tarkemmat tiedot ja katsastusmiesten yhteystiedot löytyvät [Yleistä] valikon alta löytyvältä [katsastus] sivulta.

Terveisin: LLVK Ry hallitus
22.04.2015Kauden 2015 maksut

Lähetetään jäsenille Maaliskuun alussa ja laskujen eräpäivä on Maaliskuun viimeinen päivä (31.03-2015).

Kerhon jäsenmaksu on maksettava eräpäivään mennessä muuten jäsenen katsotaan eronnee kerhosta. Venepaikkamaksut on ehdottomasti maksettava eräpäivään mennessä tai muusta menettelystä on sovittava erikseen kerhon rahastonhoitajan kanssa. Venepaikkamaksujen maksamatta jättämisen seurauksena menettää jäsen oikeuden venepaikkaan.

Jos et tarvitse venepaikkaa kaudelle 2015 niin olisitko ysävällinen ja ilmoittaisit siitä sillä uusia tulijoita kerhoomme on.

Ilmoituksen voi tehdä seuraavasti.

- Puhelimitse satamakapteenillemme Harry Eriksonille numeroon 0400 580 504.
- Sähköpostitse osoiteeseen hallitus@leppaluodonvenekerho.fi
- Tai sähköisellä kaavakeella joka löytyy [Jäseneksi] sivulta.

Treveisin: Hallitus
19.02.2015 
Copyright © ErgoRise, Leppäluodon venekerho Ry